Concept Crearium

DUOCHROMA

Cel mai popular concept de terarii Crearium, Duochroma e inspirat de diversitatea fascinantă de culori din universul suculent, bazându-se pe o construcție cromatică a aranjamentului ce e realizată în jurul a două culori distincte, armonizate în terariu cu ajutorul mai multor elemente de design.

Univers Unic

LOVESERIES

În Loveseries, creez pentru inimile verzi câte un mic univers unic, lucrat cu atenție la detalii, din suculente speciale, fiecare terariu fiind o metaforă perfectă a iubirii – iubirea pentru ea, pentru el, pentru tine însuți, pentru natură, pentru simplitate și, mai ales, pentru frumos.

Frumusețe Galactică

GALAXIES

Galaxies e o serie inspirată de formele și culorile reale din spațiu și care încearcă să aducă printre oameni frumusețea galactică. Fiecare terariu galactic are povestea lui spațială, pictată peste plante și strălucirea nisipului, așa că vă invit împreună cu mine să călătorim în spațiu printre poveștile Crearium!

Odă artelor magice

CRYSTALLINE

Estetica artelor oculte și universul SF m-au inspirat să creez aranjamentele cu geode cristaline hipnotizante, care te introduc cu o privire într-o atmosferă plină de mister.

Culori Suculente

JUST GREEN

Prin spectrul fabulos de culori suculente, se ascund multe nuanțe de verde, puse în valoare de texturi sau forme inedite. Lor le-am dedicat această serie, care celebrează verdele suculent, în toată diversitatea sa!