Image12

Ateliere Corporate

Cauți o idee de cadou sau activitate creativă pentru colegii din echipă?

Știai că simplul contact al mâinilor cu pământul crește nivelul de serotonină? 😃 Studiile spun asta, dar am simțit-o și eu, de când mă ocup de suculente. Lucrul cu plantele suculente în terariu te transpune într-un univers verde și creativ, iar satisfacția e tare faină atunci când vezi ce aranjament frumos ai creat cu mâinile tale!

Dacă ești în căutarea unei idei inedite de cadou sau activitate pentru colegii din compania ta, ai găsit-o!
La atelierele de creație de terarii Crearium, ai ocazia să le oferi colegilor tăi o experiență unică, în care își pun creativitatea în valoare, iar la final, aranjamentul pe care l-au creat le va rămâne amintire multă vreme și le va decora casa sau biroul.

Iar dacă îți dorești cadouri corporate originale și naturale, create și asamblate de Crearium, poți alege de aici amintirile vii cu suculente. 💚

Ce facem la ateliere?

ÎNVĂȚĂM DESPRE PLANTELE SUCULENTE

Timp de 1 oră și jumătate, ne relaxăm și învățăm despre suculente, pentru a ști cum să le facem fericite în terarii, căci ele sunt starul aranjamentului!

ASAMBLĂM TERARII FRUMOASE DIN KIT-URI

Învățăm despre arta creării unui aranjament cu suculente în vase de sticlă și asamblăm din kit-urile DIY pregătite de Crearium aranjamente frumoase, pe baza unor tehnici de lucru și principii de design foarte simple și ușor de aplicat.

ÎNVĂȚĂM DESPRE ÎNGRIJIREA TERARIULUI

Un terariu Crearium e frumos, dar și rezistent! Învățăm cum să îngrijim terariul pe care tocmai l-ai creat, pentru ca tu să te bucuri de el muuuult timp!

STĂM LA POVEȘTI ȘI ÎMPĂRTĂȘIM IDEI

Ne bucurăm de ocazia în care ne-am întâlnit, ne cunoaștem și stăm la povești despre plante, natură, hobby-urile noastre și alte lucruri relaxante.

Cum se desfășoară atelierele și ce conțin kit-urile DIY?

ATELIERE OFFLINE SAU ONLINE

Atelierele se pot desfășura atât offline, la sediul companiei sau în alt spațiu ales de voi, cât și online, pe Zoom sau pe altă platformă pe care o preferați. Atelierele online conțin și o demonstrație de realizare a unui aranjament, în care prezint toți pașii, iar la atelierele offline construim împreună aranjamentele cu participanții.

Atelier corporate terarii suculente
CE CONȚIN KIT-URILE DIY?

Fiecare kit Do It Yourself conține: un vas de tip bol de 14-15 cm, 5 varietăți diferite de plante suculente colorate și alese cu grijă pentru a fi fericite împreună în aranjament, mix de pământ pentru terarii, pe care îl folosesc și eu la aranjamentele mele, creat după o rețetă Crearium, licheni stabilizați colorați, pe care îi vom asorta perfect cu suculentele și nisip decorativ, cu care vom finisa aranjamentele astfel încât ele să arate impecabil la final.

FIECARE KIT DIY E UNIC

Pentru că îmi doresc ca experiența și aranjamentul fiecărui participant la atelierele mele să fie unice, am grijă ca fiecare kit Do It Yourself să fie alcătuit din elemente diferite. Fie că e vorba de selecții de plante diferite, fie de asocieri diferite de culori ale elementelor decorative, terariul pe care îl vei asambla îți va reflecta cu siguranță personalitatea și preferințele estetice.

Cum a fost la ateliere până acum?

Atelierele din ultimii 2 ani au scos la iveală ce-i mai creativ din participanți! Cu relaxare, fun, un pic de știință și câteva principii de design, participanții au creat niște terarii în armonie perfectă cu stilul lor personal. Uite câteva poze cu kit-urile DIY și terariile realizate de participanți, iar în acest video sau în acesta poți vedea cât de faină e atmosfera de la ateliere!

„Am lucrat împreună cu Alexandra la un workshop online de terarii pentru muuulte muulte fete și ce mi-a placut cel mai mult este că am făcut super echipă, fiind un eveniment într-un cadru nou dictat de actualul context (n. pandemie).

 

Alexandra e un om fain, e genul ăla de colaborator de care te îndrăgostești. De ce zic asta?! Deoarece colaborarea a decurs usor, fără noduri în gât, am avut parte de flexibilitate, de o abordare prietenească, de o implicare de 200%, de propuneri creative și, cel mai important, de încredere și transparență. Rezultatul a fost unul foarte fain: multe zâmbete și terarii minunate!”

Hanna, HR la Evozon

Atelier corporate terarii suculente

Hai să stăm de vorbă despre evenimentul tău!

Iată câteva companii care au ales să organizeze împreună cu mine ateliere de terarii: Evozon, COERA, Fortech, RebelDOT, PM Technic, DevNest, GEP Solutions, Majorel România. Dacă îți dorești și tu o astfel de activitate pentru compania ta, scrie-mi și vom discuta oferta de preț și alte detalii, în funcție de ce vă doriți voi de la eveniment.