LIVRARE

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.crearium.ro se face astfel:

 • Personal și gratuit, pentru comenzile cu adrese de livrare în perimetrul orasului Cluj-Napoca 
 • Prin serviciu de  curierat rapid (Fan Courier), pentru comenzile cu adrese de livrare în afara orașului Cluj-Napoca. Costul transportului este de 30 lei/ colet.

În funcție de produsele existente pe site, livrarea se face astfel:

 • Terariile Crearium sunt livrate în formă complet asamblată conform imaginilor de prezentare doar pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca. 
  • Pentru adresele de livrare din afara municipiului Cluj-Napoca, terariile se livrează sub formă de kit-uri ce conțin toate elementele din imaginile de prezentare, împachetate separat, împreună cu instrucțiuni clare și detaliate pentru asamblarea corectă a produsului.
  • Termenul de  livrare în interval de 2-5 zile, indiferent de adresa de livrare.
  • Programul de trimitere spre livrare al terariilor este de luni până vineri, între orele 09:00 – 16:00.
 • Kit-urile Do It Yourself se livrează ca atare, cu toate elementele și instrucțiunile necesare asamblării împachetate separat, împreună cu o sugestie de design a aranjamentului, sub formă de imagini.
  • Programul de trimitere spre livrare al kit-urilor Do It Yourself este luni și marți, între orele 09:00 – 16:00, astfel încât kit-urile să ajungă la destinație la timp pentru atelierele de creație de terarii care au loc în fiecare vineri, de la ora 18:00.
 • Produsele ce nu conțin plante vii sunt livrate clasic, în colete. 

 

Fiecare comandă realizată pe www.crearium.ro va fi confirmată atât pe email, cât și telefonic la maxim 24 de ore de la primirea ei.

Anumite livrări pot fi amânate sau anulate în cazul situațiilor de forță majoră, în perioade foarte aglomerate din an (Black Friday, Crăciun, Paști, alte sărbători legale etc.) sau din cauze care nu depind de SC CREARIUM DESIGN SRL. În cazul amânării sau anulării livrărilor, clientul va fi notificat telefonic și pe email în acest sens.

SC CREARIUM DESIGN SRL nu își asumă responsabilitatea livrările nefinalizate sau amânate din cauza nepreluării coletului de la adresă de către client, furnizarea unei adrese sau a unui număr de telefon incorecte de către client sau orice modificare solicitată de client în procesul de livrare. 

În cazul în care destinatarul nu este prezent la adresă și nu poate fi găsit la telefon, curierul va reveni la adresa de maxim încă două ori. În cazul în care destinatarul nu poate fi contactat în urma a 3 încercări sau refuză preluarea coletului, SC CREARIUM DESIGN SRL nu este responsabilă pentru livrarea nereușită, iar clientul va fi contactat pentru soluționarea situației. 

SC CREARIUM DESIGN SRL nu își asumă nicio obligație dacă livrarea nu poate fi efectuată în cazul situațiilor de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu) sau în cazul accesului limitat la adresă. Expediția comenzii în cauză se poate amâna sau redirecționa către o noua adresa cu livrare in termen de 24 de ore.