Image12

Mentorat

CAUȚI O IDEE DE BUSINESS CREATIV?

Voi fi sinceră cu tine, eu am lansat Crearium după mulți ani de carieră în marketing și nu regret! Știu că uneori e greu să mai simți aceeași motivație după mulți ani în același domeniu, așa că vreau să te încurajez să intri în lumea colorată și plină de oportunități a business-ului cu suculente!

Fie că e vorba de sere, vânzarea de suculente în ghivece, a aranjamentelor cu suculente în terarii sau în ce vase îți dorești tu, te pot motiva și dirija către succes!

„Când ideea Bezy Mom a început sa se contureze într-o idee de afaceri mi-am dat seama ca totuși nu știam în ce direcție sa o apuc. Aveam ideile, aveam un minim de cunoștințe despre ceea ce înseamnă plantele suculente, dar totuși simțeam ca nu este suficient pentru a demara o afacere de succes. Faptul ca Alexandra organiza în acea vreme ateliere de hobby pentru creare de terarii, a fost timing-ul perfect pentru a-i scrie.

 

Ea a fost dispusă sa îmi pună pe tava toată experiența ei acumulată în 3 ani de lucru suculent și ii mulțumesc enorm pentru asta. A reușit sa ma îndrume în direcția potrivita și sa înglobeze într-un curs elementele tehnice, creative, de design dar și pe cele de business și marketing. Dacă te-ai hotărât să urmezi aceasta cale, recomand cu drag serviciile Alexandrei de mentorat.”

Georgiana, creatoare la Bezy Mom

De ce business cu suculente?

  • Pentru că plantele suculente au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani
  • Pentru că ai ocazia să te bucuri de natură la job
  • Pentru că nimic nu se compară cu un business care îți pune la treabă latura creativă, nu doar pe cea antreprenorială

De ce să lucrezi cu mine?

  • Pentru că am deja peste 3 ani de experiență în lucrul cu plantele suculente, nu doar la nivel teoretic, ci și la nivel practic 
  • Pentru că am un background de peste 8 ani în marketing și comunicare, esențiale pentru succesul oricărui business
  • Pentru că am dovedit la Crearium că un brand nou poate deveni popular și apreciat într-un timp foarte scurt
  • Pentru că pe mine concurența mă motivează să fiu mai bună și-mi doresc să ridic, alături de tine, nivelul business-urilor cu suculente din România

Hai să stăm de vorbă!

Dacă te tentează să începi un business cu suculente și nu știi de unde să pornești, scrie-mi și vom găsi împreună varianta perfectă de consultanță, pentru ca business-ul tău să fie un succes!