Image12

Evenimente

SCOATE INSPIRAȚIA LA IVEALĂ

Ce rost are o pasiune dacă n-o poți da mai departe unei comunități? Te provoc să-ți imaginezi cum ar arăta un terariu care să-ți reflecte personalitatea! Ar fi colorat, minimalist, mai elegant sau misterios? Hai să te regăsești, la atelierele online și offline de creație terarii!

Ce facem la ateliere?

ÎNVĂȚĂM DESPRE SUCULENTE

Timp de 1 oră și jumătate, ne relaxăm și învățăm despre suculente, pentru a ști cum să le facem fericite în terarii, căci ele sunt starul aranjamentului!

ÎNVĂȚĂM DESPRE DESIGN MODERN

Un exercițiu vizual care dezvoltă simțul estetic și scoate creativitatea la iveală? Da, te rog! Câteva principii simple de design te vor ghida în crearea aranjamentului tău, la realizarea căruia te voi ajuta și eu, la fiecare pas.

ÎNVĂȚĂM DESPRE ÎNGRIJIREA TERARIULUI

Un terariu Crearium e frumos, dar și rezistent! Învățăm cum să îngrijim terariul pe care tocmai l-ai creat, pentru ca tu să te bucuri de el muuuult timp!

NE CUNOAȘTEM ȘI ÎMPĂRTĂȘIM IDEI

E plăcut să știi că ai cu cine să-ți împărtășești pasiunea. Abia aștept să ne întâlnim și cu alți pasionați de suculente, cu care să ne bucurăm de pasiunea noastră minunată!

Cum se desfășoară atelierele online?

ÎȚI ALEGI KIT-UL PENTRU TERARIU

Pentru ca terariile pe care le creezi la atelier să fie frumoase mult timp, ai nevoie de materialele potrivite, așa că eu îți pregătesc tot ce e nevoie, fără ca tu să mai umbli prin magazine.

Pentru a participa la atelier, alege-ți kit-ul care-ți place: poți alege un kit surpriză, dacă-ți plac provocările sau din kit-urile predefinite, de aici.

ÎȚI TRIMIT KIT-UL ACASĂ

Acum că ți-ai ales kit-ul, nu mai rămâne decât să-ți pregătesc ghivecele cu suculente, să-ți împachetez bine bolul de terariu, care, împreună cu celelalte elemente, vor porni spre tine.

În fiecare luni și marți ale săptămânii, voi pregăti și trimite pachetele cu kit-uri, pentru ca tu să ai totul gata până vineri, când ne vedem la atelier.

LET THE FUN BEGIN!

Vinerea, de la ora 18:00, ne vedem pe Zoom pentru a învăța despre suculente și a pune la cale cele mai faine terarii, create din imaginația ta.

Nu-i nicio problemă dacă nu prinzi loc la atelier în săptămâna în care ai primit kit-ul, plantele vor sta cuminți și vor rezista fără probleme până vinerea următoare!

Cum a fost la ateliere până acum?

Atelierele din iulie 2020 din Cluj-Napoca au scos ce-i mai creativ din fetele participante! Cu relaxare, fun, un pic de știință și de principii de design, fetele au creat niște terarii în armonie perfectă cu stilul lor personal. Uite câteva poze cu terariile realizate și atmosfera de la atelier!

Vezi calendarul și rezervă-ți loc!