Image12

Corporate

Cauți o idee de cadou sau activitate creativă pentru colegii din echipă?

Știai că simplul contact al mâinilor cu pământul crește nivelul de serotonină? 😃 Studiile spun asta, dar am simțit-o și eu, de când mă ocup de suculente. Lucrul cu plantele suculente în terariu te transpune într-un univers verde și creativ, iar satisfacția e tare faină atunci când vezi ce aranjament frumos ai creat cu mâinile tale!

Dacă ești în căutarea unei idei inedite de cadou sau activitate pentru colegii din compania ta, ai găsit-o! La atelierele de creație de terarii Crearium, ai ocazia să le oferi colegilor tăi o experiență unică, în care își pun creativitatea în valoare, iar la final, aranjamentul pe care l-au creat le va rămâne amintire multă vreme și le va decora casa sau biroul. 💚

„Am lucrat împreună cu Alexandra la un workshop online de terarii pentru muuulte muulte fete și ce mi-a placut cel mai mult este că am făcut super echipă, fiind un eveniment într-un cadru nou dictat de actualul context (n. pandemie).

 

Alexandra e un om fain, e genul ăla de colaborator de care te îndrăgostești. De ce zic asta?! Deoarece colaborarea a decurs usor, fără noduri în gât, am avut parte de flexibilitate, de o abordare prietenească, de o implicare de 200%, de propuneri creative și, cel mai important, de încredere și transparență. Rezultatul a fost unul foarte fain: multe zâmbete și terarii minunate!”

Hanna, HR la Evozon

Ce facem la ateliere?

  • Stăm la povești despre universul divers și fascinant al plantelor suculente
  • Învățăm despre arta creării unui aranjament cu suculente în vase de sticlă 
  • Asamblăm din kit-urile Do It Yourself de terariu pregătite de Crearium aranjamente frumoase și rezistente, pe baza unor tehnici de lucru și principii de design foarte simple și ușor de aplicat
  • Învățăm cum să îngrijim aranjamentele pentru ca ele să ne decoreze casa sau biroul multă vreme 

Atelierele se pot desfășura atât offline, la sediul companiei sau în alt spațiu ales de voi, cât și online, pe Zoom sau pe altă platformă pe care o preferați. Atelierele online conțin și o demonstrație de realizare a unui aranjament, în care prezint toți pașii, iar la atelierele offline construim împreună aranjamentele cu participanții.

Ce conțin kit-urile DIY?

Pentru că îmi doresc ca experiența și aranjamentul fiecărui participant la atelierele mele să fie unice, am grijă ca fiecare kit Do It Yourself să fie alcătuit din elemente diferite. Fiecare kit Do It Yourself conține:

  • un vas de tip bol de 15 cm
  • 5 varietăți diferite de plante suculente colorate și alese cu grijă pentru a fi fericite împreună în aranjament
  • mix de pământ pentru terarii, pe care îl folosesc și eu la aranjamentele mele, creat după o rețetă Crearium
  • licheni stabilizați colorați, pe care îi vom asorta perfect cu suculentele
  • nisip decorativ, cu care vom finisa aranjamentele astfel încât ele să arate impecabil la final
  • ambalaje (cutie de transport și lână de lemn pentru fixare) în care participanții vor putea transporta aranjamentele acasă

Iată mai jos câteva exemple de kit-uri DIY și terarii asamblate de participanții la atelierele Crearium de până acum.

Hai să stăm de vorbă despre evenimentul tău!

Iată câteva companii care au ales să organizeze împreună cu mine ateliere de terarii: Evozon, COERA, Fortech, RebelDOT. Dacă îți dorești și tu o astfel de activitate pentru compania ta, scrie-mi și vom discuta oferta de preț și alte detalii, în funcție de ce vă doriți voi de la eveniment.